Workshops en bijscholing
Thuis, bij jezelf!
Sharma Yoga docenten opleiding start SEPTEMBER 2018!

Doe mee aan een 3-jarig yoga traject waarbij jij jezelf creatief ontwikkelt en leert kwalitatieve yoga lessen te geven en te ontvangen. 1 dag per maand van 11:00-17:00 uur. Meld je bij interesse aan voor een in-take  simone@sharmayoga.nl


Agenda workshops/cursus/bijscholing 2018

Workshops 2018

Houd je agenda bij de hand want eigenlijk mag je deze workshops niet missen! Kijk alvast of er iets voor je bij zit waarmee jij je yogabeoefening of kennis zou willen verdiepen. De workshops worden op dinsdagavonden gehouden. Vanaf nu is het mogelijk jezelf aan te melden via e-mail: simone@sharmayoga.nl

Inschrijving yogaworkshops en meditatieavonden

  • Inschrijving voor een workshop kan door aanmelding via e-mail, of door te bellen. Na inschrijving ontvang je een schriftelijke bevestiging van het secretariaat.
  • Tot 3 dagen van te voren is het mogelijk je aanmelding kosteloos te annuleren. Daarna rekenen we €12,50 administratiekosten. Op de dag zelf annuleren betekent dat wij het gehele bedrag voor workshop in rekening brengen. Dit is noodzakelijk omdat wij op basis van inschrijving een workshop laten doorgaan.

Betalingsvoorwaarden

  • Bij workshops vragen wij je 3 dagen van te voren het bedrag voor de workshop over te maken. Je mag dit overmaken naar Sharma Yoga, NL24INGB0006037353, o.v.v. je naam en de betreffende workshop. Hiermee is je aanmelding definitief.
  • Je ontvangt via de e-mail een factuur, deze is bedoeld voor je eigen administratie en wordt eenmalig verstrekt.

5, 12, 19 en 26 juni 2018

20:00-21:30 uur
Basiscursus Chakraleer


Je hebt weleens eerder wat over chakra’s gehoord, toch nieuwsgierig geworden naar de betekenis en helende werking van de chakra’s? Wat zijn het? Hoe kan ik de leer van chakra’s creatief toepassen in mijn leven? Welke houdingen kan ik doen om meer beweging of stroming in mijn leven te ervaren?  In deze basiscursus leer je wat de chakra’s zijn en wat ze voor jou kunnen bijdragen. De chakraleer is een heel mooie manier om aan zelfonderzoek te doen en waar nodig verandering aan te brengen om optimaal gebruik te kunnen maken van jouw levensenergie. Aanbevolen wordt om deze cursus in zijn geheel te volgen.
Kosten voor de gehele cursus: € 98,00

Losse avond 5 juni Chakra Yoga en helende klanken: € 25,00. Deze avond duurt tot 22:00 uur

Door wie?

Graag stel ik jullie voor aan Jolanta Bieniek van atelier el Corazon. Zij is te gast bij Sharma Yoga op 5 juni voor een avond Chakra Yoga en helende klanken.

Waarom?

Omdat ik het leuk vindt om mooie mensen te laten participeren binnen mijn eigen werk en
ter introductie van de basis cursus Chakra’s die in de maand juni elke dinsdagavond bij voldoende belangstelling plaats vindt.

Hoe laat?
5 juni van 20:00-22:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur.

Waar?
Wake-Up, centrum voor yoga, meditatie en levenskunst
Piet heinstraat 98
Den Haag

Hoe ziet de avond eruit?
Na een korte introductie over de chakra’s neem ik je mee op reis langs de chakra’s door eenvoudige yoga houdingen te beoefenen. Jolanta staat garant voor diepe ontspanning. Ervaar de helende werking van verschillende klank instrumenten! Dit is een avond waarop je mag wegdromen en verstillen. Een geschikte avond voor iedereen die zijn energie gelijkmatig wil verdelen. Een avond van harmonie en balans.

Kosten: 25 euro