Individuele yoga lessen in Den Haag
Sharma Yoga docenten opleiding start SEPTEMBER 2018!

Doe mee aan een 3-jarig yoga traject waarbij jij jezelf creatief ontwikkelt en leert kwalitatieve yoga lessen te geven en te ontvangen. 1 dag per maand van 11:00-17:00 uur. Meld je bij interesse aan voor een in-take  simone@sharmayoga.nl


Privé lessen hatha yoga aan huis

Veel voorkomend is dat je bij het volgen van reguliere yogalessen opmerkt dat je graag begeleid wil worden in je eigen vertrouwde omgeving om bepaalde houdingen of vraagstukken verder uit te diepen of te bespreken.

Dat kan! Heb jij behoefte om speciaal op maat gemaakte oefeningen aangereikt te krijgen waarmee jij je yogabeoefening kan verdiepen? Dan help ik graag. Neem telefonisch contact met me op of stuur mij een e-mail waarin je aangeeft aan welke onderdelen je graag zou willen werken.

Het kan zijn dat deze manier van begeleiding in yoga prettig voor je is en je net even op weg verder helpt. Op deze manier krijg je de juiste aanwijzingen en wordt er aan jouw specifieke wens gewerkt. Misschien heb je aan 1 privé les voldoende of neem je graag een vijfrittenkaart. Natuurlijk kunnen we in overleg bespreken wat voor jou het beste voelt.

Je zult merken dat het aansluiten bij een reguliere yogagroep je makkelijker af gaat. Belangrijk is dat jij je prettig voelt in je eigen lichaam en daar naar durft te luisteren. Zonder jezelf te forceren of geconfronteerd te worden met moeilijke houdingen en daarbij merkt dat je over je grenzen heen gaat.

Er worden je technieken aangereikt om jouw yogabeoefening op een zo prettig mogelijke manier te doen, ook als je nog nooit aan yoga gedaan hebt of jezelf afvraagt of yoga wat voor je is maar je toch op zoek bent naar een vorm van innerlijke rust en tegelijkertijd fysiek sterker worden.

Vaak geeft het ook net wat meer voldoening en zekerheid als je te maken hebt met psychische of lichamelijke klachten waarvan je aan het revalideren bent. Hoe dan ook de volledige aandacht afgestemd op jouw behoefte is sowieso een cadeau aan jezelf.