Sharma-Yoga docentenopleiding, 'thuis bij jezelf!'
Wake Up, Piet Heinstraat 98, Zeeheldenkwartier, Den Haag
Kom naar de open avond 19 en 26 juni 2018

Sharma Yoga docenten opleiding start SEPTEMBER 2018!

Doe mee aan een 3-jarig yoga traject waarbij jij jezelf creatief ontwikkelt en leert kwalitatieve yoga lessen te geven en te ontvangen. 1 dag per maand van 11:00-17:00 uur. Meld je bij interesse aan voor een in-take  simone@sharmayoga.nl


Open avond 19 of 26 juni 2018 20:00-22:00 uur

Sharma Yoga docentenopleiding

Voor wie is dit bedoeld? Mocht je al enige tijd bezig zijn om manieren te vinden hoe je lekker in je lijf kan bewegen en hoe je in je dagelijkse leven beter kan gaan functioneren dan is dit waarschijnlijk iets voor jou.

Het kan zijn dat je al enige tijd yoga beoefent en opmerkt dat yoga veel in beweging brengt. Dat kan op fysiek, mentaal of spiritueel niveau zijn. Vind jij het leuk en interessant om je hier verder in te verdiepen? En is het voor jou nu de tijd geworden om dit zelfonderzoek extra aandacht te geven? Vind je het prettig om in een groep van gelijk gestemde mensen jezelf verder te ontwikkelen?

De Sharma Yoga docentenopleiding is vooral genot, geluk en plezier ontdekken met een stevige basis yogafilosofie. Leren van- en met elkaar. In september 2018 starten we een nieuw eerstejaars traject. Je bent 3 jaar bezig jezelf te ontwikkelen onder begeleiding en geleidelijk ga je merken wat jouw persoonlijke handtekening is om yoga over te brengen als docent. Ook is deze opleiding geschikt om jezelf te verwennen in je persoonlijke leerproces. Waar wil jij in groeien? En welke stappen zijn daarvoor nodig?

Graag nodig ik je uit voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 19 of 26 juni 2018 van 20:00-22:00 uur. Deze informatie avond is bedoeld voor mensen die interesse hebben in de opleiding. Mij willen ontmoeten en mijn manier van lesgeven willen ervaren. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wel even laten weten welke dag je aanwezig bent: simone@sharmayoga.nl