Sharma-'Your Own Get Away', start opleiding in september 2018
Wake Up, Piet Heinstraat 98, Zeeheldenkwartier, Den Haag
VANAVOND 14 AUGUSTUS VAN 18:30-19:30 UUR STRANDYOGA
Module 1 Oost, West, thuis best.

Vanaf zaterdag 22 september 2018 start Sharma met een nieuwe groep yogaliefhebbers aan haar 3-jarig opleidingstraject voor yoga, persoonlijke groei en ontwikkeling . De opleiding is onderverdeeld in modules die ook los van elkaar te volgen zijn. De opleiding is bedoeld voor mensen die al enige ervaring met yoga hebben en de sprong in het diepe willen wagen om zich op deze manier te laten inspireren en te verrijken.

Creativiteit, praktijk en theorie vormen de rode draad in deze modules. De eerste module Oost, West, Thuis best wordt gegeven op zaterdag 22 september en 27 oktober 2018. De dagen starten om 11:00 en eindigen rond 17:00 uur inclusief een lunchpauze van 45 minuten. De hoofdtaal van de lessen is Nederlands.

Wat mag je verwachten? Je onderzoekt onder andere welke Westerse psychologische stromingen de traditionele hatha-yoga ondersteunen. We kijken binnen dit kader naar de achtergrond van yoga en beoefenen het belang van psychologie en filosofie als hulpmiddel binnen je eigen ‘creatieve’ yogaproces.

Het rooster en de onderwerpen vind je in een overzicht van de modules die in het jaar 2018-2019 aangeboden worden. Wil je hierbij aanwezig zijn of wil je meer informatie ontvangen kom dan eens een proefles volgen of maak een afspraak met Simone Charles.