Sharma-Yoga docentenopleiding, 'thuis bij jezelf!'
Wake Up, Piet Heinstraat 98, Zeeheldenkwartier, Den Haag
Sharma Yoga docenten opleiding start SEPTEMBER 2018!

Doe mee aan een 3-jarig yoga traject waarbij jij jezelf creatief ontwikkelt en leert kwalitatieve yoga lessen te geven en te ontvangen. 1 dag per maand van 11:00-17:00 uur. Meld je bij interesse aan voor een in-take  simone@sharmayoga.nl


Kom naar de workshop:

Module 1 Oost, West, thuis best.

Vanaf zaterdag 2 september 2017 start de opleiding tot hatha-yoga docent. De opleiding is onderverdeeld in modules die ook los van elkaar te volgen zijn. De modules zijn bedoeld voor mensen die zich willen verdiepen in de achtergrond van de yogafilosofie maar een opleidingstraject van 3 jaar te lang vinden. Belangrijk is dat je al enige ervaring met yoga hebt en de sprong in het diepe wilt wagen om je op deze manier te laten inspireren en te verrijken.

Creativiteit, praktijk en  theorie vormen de rode draad in deze modules. De eerste module Oost, West, Thuis best wordt gegeven op zaterdag 2 september en 7 oktober 2017. De dagen starten om 11:00 en eindigen rond 17:00 uur inclusief een lunchpauze van 45 minuten. De hoofdtaal van de lessen is Nederlands. Een losse module bestaat dus uit 2 lesdagen voor de prijs van 297 euro.

Wat mag je verwachten? Je onderzoekt onder andere welke Westerse psychologische stromingen de traditionele hatha-yoga ondersteunen. We kijken binnen dit kader naar de achtergrond van yoga en beoefenen het belang van psychologie en filosofie als hulpmiddel binnen je eigen ‘creatieve’ yogaproces.

Het rooster en de onderwerpen vind je in een overzicht van de modules die in het jaar 2017-2018 aangeboden worden. Wil je hierbij aanwezig zijn of wil je meer informatie ontvangen kom dan eens een proefles volgen of maak een afspraak met Simone Charles.